Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin!

JOULU 2020TAFFER valmistautuu kovaa kyytiä vuoden 2020 jouluun ja tässä Sinulle nopeat tärpit, kuinka varmistat tämänkin joulun kovimmat suosikkilahjat kuusen alle hyvissä ajoin!

VIIMEISET PÄIVÄT TILATA LAHJAT JOULUKSI 2020

Matkahuolto ja Posti: Tilaa viimeistään 21.12 klo 12!

Tänä vuonna lahjat ehtivät pukinkonttiin, kun teet tilauksen viimeistään maanantaina 21.12.2020. Tilaus tulee tehdä tällöin klo 12 mennessä, jotta meidän ahkerat tontut ehtii pakata ne vielä päivän kuljetukseen.

Käytämme toimituksiin Postin ja Matkahuollon kuljetuksia, jotka kattavat koko Suomen. Sekä Posti että Matkahuolto tekevät kaikkensa, jotta joulun paketit ehtivät ajoissa kuusen alle.

TILAA VIIMEISTÄÄN 20.12.2020 KLO 12!

Mikäli tilaus tehdään kyseisen ajankohdan jälkeen, emme voi enää taata että tilaus toimitetaan perille ennen joulun pyhiä.

TOIMITUSAJAT VOIVAT VENYÄ

Joulukuussa toimitusajoissa voi esiintyä ajoittain viivettä, toimitusajan ollessa keskimäärin noin 2-5 arkipäivää. 

Mitä lähempänä joulu, sitä enemmän paketteja liikkuu sadoista verkkokaupoista ympäri Suomen maan. Käytännössä tämä tarkoittaa että myös meidän toimitusajat voivat poiketa normaalista 1-3 arkipäivän toimitusajasta. Tästä syystä suosittelemme tilaamaan joululahjat hyvissä ajoin - näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä!

Otathan myös huomioon, että erittäin suositut pakettiautomaatit saattavat aika ajoin ruuhkautua ja lähetyksesi saatetaan sekä Matkahuollon että Postin toimesta ohjata vaihtoehtoiseen noutopaikkaan. Sekä Matkahuolto että Posti pyrkivät aina valitsemaan lähimmän mahdollisen vaihtoehdon.

Tilauksen yhteydessä saat AINA seurantakoodin, jonka avulla voit seurata reaaliajassa lähetyksen kulkua. Lisäksi voit olla aina yhteydessä meihin.

PIDENNETTY VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Mikään ei ole niin kurjaa kuin saada lahjaksi jotain, jota ei edes tarvitse. Meillä tätä ongelmaa harvemmin on, mutta siitäkin huolimatta olemme pidentäneet vaihto- ja palautusoikeutta joulusesongin ajaksi.

Joululahjaksi ostetuilla tuotteilla on pidennetty vaihto- ja palautusoikeus aina perjantaihin 15.1.2021 saakka ja se koskee kaikkia verkkokaupassa myytäviä tuotteita. Vaihto- ja palautusoikeus koskee käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita.

VAATTEET YMS.

Tuliko valittua väärä koko paidassa tai väärän värinen pipo? Myös vaatteilla, pipoilla ja treenilaukuilla on normaali palautusoikeus. Tuotteen vaihto toiseen on mahdollista, mikäli tuotetta on jäljellä. Koska näitä kyseisiä tuotteita (vaatteet, pipot, treenilaukut) valmistetaan vain pieniä eriä kerrallaan on hyvin todennäköistä, että esimerkiksi vaihto toiseen kokoon ei ole mahdollista. Tällöin vaihtoehtona on tuotteen palautus. Vaihto ja palautus ovat sinulle maksuttomia.

TILAAMALLA AJOISSA EHDIT

Joulu on meille kova sesonki ja joka vuosi varaudumme siihen valmistamalla tuotteita enemmän. Kuitenkin usein käy niin, että ennen joulun pyhiä osa tuotteista loppuu ja näin ollen osa lahjoista voi jäädä saamatta. Mitä aiemmin siis tilaat, sitä varmemmin joulun varmat suosikkilahjat ovat saatavilla!

KATTAVA VALIKOIMA MAKSUTAPOJA

Verkkokaupassamme on kattava valikoima erilaisia maksutapoja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voit maksaa ostokset esimerkiksi verkkopankissa, luottokortilla, laskulla, tai vaikka MobilePaylla. Maksaminen on turvallista ja maksunvälittäjänä käytämme ainoastaan tunnettuja ja turvallisia yrityksiä. Mikäli maksamiseen liittyen tulee kysyttävää, olemme aina apunasi!

LISÄKYSYMYKSIÄ?

Jäikö jokin tärkeä tieto puuttumaan? Laita meille viestiä! Vastaamme sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella, Facebookissa sekä Instagramissa!

Hyvää ja Rauhallista joulunaikaa toivottaen,

Otto, Ira ja Seppo

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TAFFER Oy:n sopimusehdot

Päivitetty 27.3.2021

Yleiset ehdot

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan TAFFER Oy:n ja yhtiön verkkokaupan asiakkaiden välisessä kaupassa. TAFFER Oy:n verkkokauppa toimii osoitteessa taffer.fi. TAFFER Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa osoitteessa taffer.fi.

Yrityksen tiedot:

TAFFER Oy
Laukaantie 4
40320 Jyväskylä
Yritystunnus: FI26065742 

Rekisteröityessään asiakkaaksi osoitteessa taffer.fi asiakkaan tulee antaa kaikki pyydetyt tiedot totuudenmukaisesti. Mikä tietoihin tulee muutoksia, tulee asiakkaan päivittää tiedot TAFFER Oy:lle. Asiakkaan tulee käsitellä henkilökohtaisia tunnuksiaan huolellisesti ja siten, ettei kolmansilla ole pääsyä tunnuksiin. Kullakin asiakkaalla voi olla vain yhdet tunnukset. Asiakkaan henkilötietoja käsitellään TAFFER Oy:n tietosuojaselosteesta ilmenevällä tavalla. 

Alle 18-vuotiaat asiakkaat

Alle 18-vuotiailla asiakkailla tulee olla huoltajan etukäteen antama kirjallinen suostumus tilauksen tekemiselle. Suostumuksesta tulee käydä ilmi tilausnumero, asiakkaan ja tämän huoltajan henkilötiedot, huoltajan allekirjoitus sekä päiväys. 

Hinnat, toimituskulut ja toimitusaika

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät mahdollisia kuljetuskustannuksia. Mikäli hinnastossa on selkeä hinnoitteluvirhe, mikä asiakkaan tulee käsittää virheelliseksi, pidätämme oikeuden olla myymättä tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimituskulu alle 20 eurontilauksissa on 4,90 euroa. Yli 20 euron tilaukset Matkahuollon toimitustavalla ovat 0 euroa per lähetys. Yli 20 euron tilaukset Postin toimitustavalla ovat 2,90 euroa per lähetys. Kotiinkuljetuksen hinta on 6,90 euroa per lähetys.

Pyrimme toimittamaan tuotteet 1-3 arkipäivässä tilauksen vastaanottamisesta. Toimitusajat ovat arvioita.

Toimituskulun määrä

SUOMI
Alle 20 euron tilauksiin lisätään toimituskuluja 4,90 euroa
Yli 20 euron tilaukset Matkahuollon toimituksella 0 euroa
Yli 20 euron tilaukset Postin toimituksella 2,90 euroa
Kotiinkuljetuksen hinta on 6,90 euroa

EU
Kaikkiin tilauksiin lisätään toimituskuluja 4,90 euroa

MUU MAAILMA
Tällä hetkellä toimitamme ainoastaan EU:n sisällä.

Toimitusaika-arviot

SUOMI 1-3 arkipäivää
RUOTSI 3-7 arkipäivää
MUU EUROOPPA 6-10 arkipäivää

Toimitustavat Suomessa

Matkahuolto: Toimitus valitsemallesi Matkahuollon pisteelle. Toimitusaika noin 1-2 arkipäivää. Saat noutoilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa.

Postipaketti: Toimitus valitsemallesi Postin pisteelle.Toimitusaika noin 1-2 arkipäivää. Saat noutoilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa.

Posti kotiinkuljetus: toimittaa tilauksesi suoraan kotiovellesi erikseen sovittuna ajankohtana.

Toimitustavat muualla Euroopassa

Muualle kuin Suomeen toimitettaessa käytetään kunkin maan paikallisia kuljetuspalveluita jotka kuljettavat tuotteet noudettavaksi lähelle asiakasta paikallisiin noutopisteisiin. 

Maksaminen

Tuotteet maksetaan tilauksen yhdessä. Maksutapoina ovat: verkkopankkimaksu (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki), lasku- ja osamaksupalvelut (Klarna, Collector ja Jousto) sekä Visa Electron, luottokortti (Visa, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club, JCB). Maksut toteutetaan yhdessä maksupalveluyritys Paytrail Oyj:n kanssa. TAFFER Oy pidättää oikeuden valita tarjotun maksutavan asiakaskohtaisesti. 

Asiakas vastaa siitä, hänen käyttämänsä maksuväline on asiakkaan omaisuutta ja että hänellä on oikeudet sen käyttöön. TAFFER Oy:llä on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot.

Tilausvahvistus

Tilauksen maksamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen viipymättä sähköpostiisi. Vahvistus sisältää tiedot tilatuista tuotteista. Mikäli et saa tilausvahvistusta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus ja palauttaa tilaamansa tuotteet 14 päivän kuluessa siitä kun asiakas tai hänen määräämänsä on saanut tuotteen fyysisesti hallintaansa. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan tulee edellä mainitussa 14 päivän määräajassa ilmoittaa TAFFER Oy:lle sähköpostitse myynti@taffer.fi tai puhelimitse +358 (0400) 188 689 päätöksestään peruuttaa sopimus. Tuotteet tulee palauttaa viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. 

Asiakkaan on pidettävä tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä kunnes on päättänyt palauttaa tavaran. Jos asiakas on käyttänyt tuotetta ennen sen palautusta, vastaa hän sen arvon alentumisesta kuluttajansuojalain 6 luvun 18 §:n mukaisesti. Hygienia- tai intiimituotteilla tai muut sinetöitynä toimitetuilla tuotteilla (mukaan lukien mutta rajoittumatta alusasut) ei ole palautusoikeutta. Muut palauttamisoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukaisesti. 

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. 

Tuotevirheet, takuu ja reklamaatiot

TAFFER Oy vastaa tuotteiden tuotteiden valmistus- tai materiaalivirheistä, jotka ovat olleet tuotteessa niiden luovutushetkellä. Vetoremmeillä on lisäksi kolmen (3) kuukauden käyttötakuu. Takuuta ei ole tuotteilla, joita käytetään muualla kuin sisätiloissa tai muussa kuin yksityiskäytössä. Vaatteille tai muille tuotteille ei myönnetä erillistä takuuta. 

Asiakkaan tulee ilmoittaa virheestä (reklamaatio) kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Takuuaikana tuotteisiin tulevista virheistä tulee ilmoittaa Taffer Finland Oy:lle takuuaikana.

Ilmoita ainakin seuraavat tiedot:

  • Tilausnumero
  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Reklamaation syy
  • Yksityiskohtainen virheen kuvaus tai valokuva virheestä

Kaikissa tapauksissa TAFFER Oy vastaa tämän sopimuksen nojalla ainoastaan valmistus- ja materiaalivirheistä, ei tuotteen normaalista kulumisesta, virheellisestä käsittelystä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvista vahingoista.

Palautusten ja reklamaatioiden palautusosoite (Suomi)

Palautettavat ja reklamaation kohteena olevat tuotteet tulee toimittaa alta ilmenevällä tavalla seuraavaan osoitteeseen:

TAFFER Oy
Laukaantie 4
40320 Jyväskylä

Postin kautta toimitettujen lähetysten palauttaminen

Voit palauttaa tilauksesi veloituksetta postin kautta, riippumatta tavasta millä sen sait. Vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on TAFFER Oy:n asiakaspalautus. Kiinnitä lähetyksen päälle meiltä saamasi Asiakaspalautus –osoitekortti tai kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 642485.

Palauttaminen Postin pakettiautomaatista

Postin pakettiautomaattiin toimitetun tuotteet voit palauttaa mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita.

Matkahuollon kautta toimitettujen lähetysten palauttaminen:

Vie palautus samaan Matkahuollon toimipisteeseen, mistä noudit paketin. Ilmoita, että haluat palauttaa tuotteen ja anna palautuskoodi 9521455.

Palautusten ja reklamaatioiden palautusosoite (Muu kuin Suomi)

Palauta lähetys samaan noutopisteeseen kuin mistä sen noudit. Tarkempia ohjeita varten ole yhteydessä info(a)taffer.fi

Omistuksenpidätys

Tuotteen omistusoikeus kuuluu TAFFER Oy:lle, kunnes asiakas on maksanut kauppahinnan ja toimituskulut kokonaisuudessaan. 

Suorituksen palauttaminen

TAFFER Oy palauttaa asiakkaalta saamansa suorituksen viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Huomioithan, että hyvitys voidaan maksaa vasta, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä tilauksessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun palautustapaan ja joka tapauksessa siten, ettei asiakkaalle aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. 

Yritysasiakkaita koskevat lisäehdot ja poikkeavat ehdot

TAFFER Oy:n ja yritysasiakkaiden välisessä kaupassa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja toissijaisesti Suomen kauppalakia.

Kaikissa tapauksissa, TAFFER Oy:n vastuu rajoittuu kauppahinnan palauttamiseen vähennettynä käyttöhyödyllä. TAFFER Oy ei vastaa tuotteen aiheuttamista tai toimituksen viivästymisestä johtuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. TAFFER Oy:n vastuu rajoittuu kaikissa tapauksissa näiden sopimusehtojen säännöksiin. 

Lisätietoa

Mikäli et löytänyt kysymykseesi vastausta sivuiltamme, vastaamme mielellämme kysymyksiisi sähköpostilla info(a)taffer.fi sekä puhelimitse +358(0400) 188 689. Voit myös ottaa meihin yhteyttä virallisilla sosiaalisen median kanavillamme (instagram @taffer.official & facebook TAFFER).

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

In English, please

You have heard about the legendary TAFFER training gear, but you can not understand a word in this website. No worries! We have a site in English for you!

Visit our global store

Valuutta

You can change the displayed currency in our store. Orders are allways placed in shop currency EUR