Ilmainen toimitus ja palautus!

Ilmainen toimitus ja palautus!

16.11.2016

JOULU!

Taas se on täällä ja joulun kovimmat paketit saa tuttuun tapaan TAFFERin verkkokaupasta! Se on nimittäin sellanen fakta, että jos Pukilla ei olisi Petteria niin sekin vetäis TAFFEReilla!

2016_marraskuu_joulu_2.jpg

Eli tuttuun ja voisi jo sanoa että totuttuunkin tapaan tämänkin joulun kovimmat paketit saa Tafferin verkkokaupasta. Eipä sitten tarvitse kenenkään pettyä kun paketista löytyy Suomalaista käsityötä alusta loppuun!

Tilaa lahjat ajoissa pukin konttiin!

Tilaa nyt niin kerkeää varmasti pukin konttiin! Tafferin tontut ahkeroi täyttä päätä verstaalla ja koitetaan saada tuotteet riittämään, eli mitä nopeammin tilaat sitä varmemmin tuotteita on jäljellä! Tilaathan kuitenkin sen verran hyvissä ajoin, että Matkahuolto ja Posti ehtii paketit toimittaa, viimeistään siis 19.12.2016!


Kaikille joululahjaksi ostetuille tuotteille pidennetty vaihto- ja palautusoikeus 10.1.2016 saakka!

Mietitkö, että olis kiva ostaa tafferia joululahjaksi mutta vähän arveluttaa, että mitähän se lahjan vastaanottaja on mieltä? Ei hätää, sillä kaikilla joululahjaksi ostetuilla tuotteilla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 10.1.2016 saakka!

Osta lahjaksi ja palauta tarvittaessa - nyt ei siis tarvitse huolehtia siitä, että tuli ostettua sika säkissä ja meni rahat hukkaan. Sen kun palautat tuotteet meille, niin me palautetaan vaihdossa takaisin joko rahat tai vaihtotuotteet. Vaihto ja palautus on helppoa: kaikki käy kätevästi Postin ja Matkahuollon avulla. Ilmoitat vain meille, mitä haluat vaihtaa/palauttaa, annat tilaustietosi ja lähetät tuotteet takaisin meille. Vaihto tai palautus ei maksa sinulle mitään, me katamme siitä aiheutuvat kulut.


Joululahjojen palautusoikeus koskee verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen on oltava ehjä ja myyntikuntoinen, käytettyjä tuotteita emme vaihda tai hyvitä ellei kyseessä ole reklamaatio. Tarkemmat ohjeet palautukseen löydät täältä.
2016_marraskuu_joulu-2.jpg

Hyvää joulun odotusta, toverit! <3

Näytä kaikki uutiset