Ilmainen toimitus ja palautus!

Ilmainen toimitus ja palautus!

24.11.2016

Radiossa!


Käytiin Radio Kompassin haastattelussa parisen viikkoa sitten ja tässä höpinät sieltä! Juttu luettavissa alta sekä Kompassin sivuilta jossa myös kuunneltavissa koko haastattelu!

Klikkaa tästä haastatteluun ja kuuntele podcast!

"Urheiluvarustevalmistaja Tafferin tulevaisuus näyttää kirkkaalta

Kun harrastuksesta tulee työ, säilyykö intohimo, vai tuleeko siitä pakollista suorittamista?. Asiasta kävivät Maria Mursulalle kertomassa jyväskyläläisen, urheiluvaatteita ja -varusteita valmistavan Taffer Oy:n perustajat Otto Rosti ja Ira Mäkinen.

- Kyllä se muuttuu. Kuntosalille mennessäkin joutuu usein keskeyttämään oman tekemisensä, kun ihmiset tulevat juttelemaan tuotteistamme, Rosti kertoo.

Rosti ja Mäkinen ovat työkavereiden lisäksi myös avopuolisot. Parisuhde on kuitenkin kestänyt hyvin yhteiset  työkuviot.
- Se on tasapainolua ja on myös vaatinut opettelua. Välillä ovat työ ja vapaa-aika menneet sekaisin, mutta kyllä se onnistuu. Voimme myös jakaa tehtäviä, emme ole koko ajan samoissa hommissa, Mäkinen kommentoi.

Yrittäjyydellä tienaamisesta ei voida Tafferin kohdalla puhua.
- Tuntipalkan saamiseen on vielä pitkä matka. Toistaiseksi kaikki saadut rahat on pitänyt sijoittaa eteenpäin, mutta tulevaisuus näyttää kirkkaalta.
- Toimeen tullaan kuitenkin sen verran, että muissa töissä ei tarvitse käydä.

Tafferin kohderyhmää ovat aktiiviset kuntosalikäyttäjät ja fitneksestä kiinnostuneet ihmiset.
- Kerran viikossa kuntopyörää polkemassa käyvälle emme voi tarjota halvimpia mahdollisia välineitä. Sen osaavat muut meitä paremmin.

Tafferin vahvuuksiksi perustajat mainitsevat muun muassa kotimaisuuden.
- Olemme myös omilla kasvoillamme ja nimillämme mukana tässä. Ja jos jossakin tuotteessa on vikaa, se tulee suoraan meille."

Kiitos Maria sekä Radio Kompassi haastattelusta! Hieno juttu ja hyviä kysymyksiä :)

Klikkaa tästä haastatteluun ja kuuntele podcast!


Näytä kaikki uutiset