Yli 200€ tilauksiin toimitus alkaen 0€!

Viiden ainesosan helpot ja halvat proteiinipatukat

Toiveuusinta! Tafferin vanhasta blogista kautta aikain suosituin teksti! Kymmeniä tuhansia lukukertoja kerännyt tee-se-itse proteiinipatukat! Kokkina Tafferin perustaja Otto, eli luvassa hätäsen miehen helppoa leivontaa :D


Kun on tiedossa kiireinen työviikko valmistaa maailman parhaita vetoremmejä tai viedä suomalaista vaatetuotantoa eteenpäin, nämä on helppo apu jaksamiseen.
Proteiinipatukat ovat etenkin liikkuvalle ja/tai laiskalle ihmiselle helppo ja nopea välipala nälän siirtoon kun on kauhea kiire, eikä ole jaksanut eväitä tehdä. Ei tarvitse etsiä mikroa, jossa ruokia lämmitellä eikä myöskään kantaa kaikenmaailma kippoja ja kuppeja. No mutta mitäpäs ne kaupan valmiit 2€ maksavat patukat sisältävät? Nopea vilkaisu: sorbitoli, väriaine, aromi, emulgointiaine...kaikenlaista jännää siis ja kyllähän ne sille monesti myös maistuu.


Homemade-patukka ohjeita on netti pullollaan ja perinteisestihän keittiössä vain oma mielikuvitus on rajana. Tässä tulee kuitenkin äärimmäisen helppo ja nopea tutustumisresepti itse tehtäviin proteiinipatukoihin.


Minun lisäkseni varmasti muutkin äijät viitsivät kyllä tämän verran leipoa! En todellakaan väitä että tämä olisi kaikkein paras ohje, mutta varmasti yksinkertaisimpia. Tällä ohjeella on tarkoitus kokeilla miten helppoa näitä ylipäätänsä on tehdä ja herätellä ajatuksia minkälaisia muunnelmia näistä voisi jatkossa tehdä. Ainesosia hurjat 4+1! Ei ole siis kovin paha homma.

Näillä määrillä tulee noin 10kpl 56g:n patukoita. Ei tarvitse montaa settiä tehdä ni on jo säästetty rahat mitkä voi shoppailla TAFFERin verkkokauppaan! Parasta!


  • 1,25dl Kaura/kookos -maito/-kerma
  • 200g Kaurahiutale
  • 85g Proteiinijauhe, maustettu
  • 150g Maapähkinävoi (mitä enemmän pähkinää ja vähemmän sokeria, aina parempi)
  • X rkl Hunajaa oman imelyyden mukaan ;)

1. Maito kulhoon. Jos käytät sellaista tavaraa mikä vaahtoutuu niin vaahdota. Tai jos on kiire niin ei tarvitse. Tai et omista vispilää.


2. Proteiinijauho maidon sekaan ja sekoita sileäksi. Tällä kertaa itse kokeilin suklaan makuista proteiinijauhetta, mutta kokemuksesta voin sanoa oman suosikkimaun olevan ehdottomasti vanilja!3. Lusikoi maapähkinävoi mukaan. Maapähkinävoissa on kauheasti eroa niin hinnassa kuin laadussa. Itse pyrin valitsemaan halvimman ja sen missä eniten pähkinöitä. Tällä kertaa Lidlistä löytyi luotto mättömerkki MCennedyn 450g pönttö vain 3,50€:lla.4. Kaurahiutaleet mukaan. Tässä vaiheessa homma menee tahmeaksi joten lusikka sivuun ja kädellä sekoittelut loppuun. Tässä vaiheessa voi maistaa massaa onko makeus riittävä. Ohjeessa on kaurahiutaleita sen verran reipas määrä, että itse lisään hunajaa kunnes maku miellyttää.5. Kippaa kulho leivinpaperille. Tee leivinpaperin avulla painelemalla taikinasta haluamasi muotoinen levy. Paperi kiinni ja patukat jääkaappiin minimissään muutamaksi tunniksi. Sitten vaan veitsellä levystä sen kokoisia paloja kun haluaa. Ja nyt viimeistään olet tajunnut, että mitään ei tarvitse lämmitellä tai paistella. Eri helppoa vai mitä!
6. Viimeisenä bonarikohtana. Nyt kun sitä kauramaitoa jäi melkein koko purkki jääkaappiin, niin ei muuta kuin patukoiden kyytipojaksi kahvit tulille ja kauramaitoa kokeilemaan kahvimaitona! Semmoinen vinkki siihen, että kauramaito kannattaa kaataa kuppiin ensin ja sen jälkeen vasta kahvi. Näin meille kertoi tuote-esittelijä kun vähän aikaa sitten kauramaitoon tutustuimme. :)Koko setti 560g, noin 10 patukkaa

2046kcal / P 140g / H 145g / R 95g


Ravintoarvot 56g patukka kohden:

204kcal / P 14g / H 14,5g / R 9,5gLoppuun vielä hintapohdintaa, koska sitähän tässä vaiheessa jo moni miettiikin. Maapähkinävoi-purkki maksoi siis tällä kertaa 3,50€. Siitä käytettiin ohjeessa noin yhden euron arvosta. Kauramaito maksoi 2€/litra ja sitä käytettiin 0,25€ arvosta. Proteiinijauhoa 1,5€ ja kaurahiutaleita 0,17€. Yhteensä siis 2,92€, eli patukkaa kohden hintaa tulee noin 0,30€. Sen verra siis halpaa hommaa, että kyllä näiden tekoon välillä voi muutaman minuutin uhrata!


Ja nyt kun rahaa jää säästöön jokaisesta välipalasta, niin tutustu meidän uudistuneeseen tuotevalikoimaan! Löytyy jokaiselle kokille ja syöjälle sopivat vaatteet ja treenivarusteet! ;)


-Otto

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TAFFER Oy:n sopimusehdot

Päivitetty 24.3.2024

Yleiset ehdot

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan TAFFER Oy:n ja yhtiön verkkokaupan asiakkaiden välisessä kaupassa. TAFFER Oy:n verkkokauppa toimii osoitteessa taffer.fi. TAFFER Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa osoitteessa taffer.fi.

Yrityksen tiedot:

TAFFER Oy
PL 45
40101 Jyväskylä
Yritystunnus: FI26065742 

Rekisteröityessään asiakkaaksi osoitteessa taffer.fi asiakkaan tulee antaa kaikki pyydetyt tiedot totuudenmukaisesti. Mikä tietoihin tulee muutoksia, tulee asiakkaan päivittää tiedot TAFFER Oy:lle. Asiakkaan tulee käsitellä henkilökohtaisia tunnuksiaan huolellisesti ja siten, ettei kolmansilla ole pääsyä tunnuksiin. Kullakin asiakkaalla voi olla vain yhdet tunnukset. Asiakkaan henkilötietoja käsitellään TAFFER Oy:n tietosuojaselosteesta ilmenevällä tavalla. 

Alle 18-vuotiaat asiakkaat

Alle 18-vuotiailla asiakkailla tulee olla huoltajan etukäteen antama kirjallinen suostumus tilauksen tekemiselle. Suostumuksesta tulee käydä ilmi tilausnumero, asiakkaan ja tämän huoltajan henkilötiedot, huoltajan allekirjoitus sekä päiväys. 

Hinnat, toimituskulut ja toimitusaika

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät mahdollisia kuljetuskustannuksia. Mikäli hinnastossa on selkeä hinnoitteluvirhe, mikä asiakkaan tulee käsittää virheelliseksi, pidätämme oikeuden olla myymättä tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimituskulu alle 200 euron tilauksissa on alkaen 5,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset Matkahuollon toimitustavalla ovat 0 euroa per lähetys. Postin kautta tilausten toimituskulut ovat 7,90 euroa per lähetys, kotiinkuljetuksen hinta on 11,90 euroa per lähetys.

Pyrimme toimittamaan tuotteet 1-3 arkipäivässä tilauksen vastaanottamisesta. Toimitusajat ovat arvioita.

Toimituskulun määrä

SUOMI
Alle 200 euron tilauksiin lisätään toimituskuluja 5,90 euroa
Yli 200 euron tilaukset Matkahuollon toimituksella 0 euroa
Postin toimituksella 7,90 euroa, Kotiinkuljetuksen hinta on 11,90 euroa

EU
Suomen ulkopuolelle kaikkiin EU-alueen tilauksiin lisätään toimituskuluja 9,90 euroa

MUU MAAILMA
Tällä hetkellä toimitamme ainoastaan EU:n sisällä.

Toimitusaika-arviot

SUOMI 2-4 arkipäivää
RUOTSI 3-7 arkipäivää
MUU EUROOPPA 6-10 arkipäivää

Toimitustavat Suomessa

Matkahuolto: Toimitus valitsemallesi Matkahuollon pisteelle. Toimitusaika noin 2-4 arkipäivää. Saat noutoilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa.

Postipaketti: Toimitus valitsemallesi Postin pisteelle.Toimitusaika noin 2-4 arkipäivää. Saat noutoilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa.

Posti kotiinkuljetus: toimittaa tilauksesi suoraan kotiovellesi erikseen sovittuna ajankohtana.

Toimitustavat muualla Euroopassa

Muualle kuin Suomeen toimitettaessa käytetään kunkin maan paikallisia kuljetuspalveluita jotka kuljettavat tuotteet noudettavaksi lähelle asiakasta paikallisiin noutopisteisiin. 

Maksaminen

Tuotteet maksetaan tilauksen yhdessä. Maksutapoina ovat: verkkopankkimaksu (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki), lasku- ja osamaksupalvelut (Collector ja Jousto) sekä Visa Electron, luottokortti (Visa, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club, JCB). Maksut toteutetaan yhdessä maksupalveluyritys Paytrail Oyj:n kanssa. TAFFER Oy pidättää oikeuden valita tarjotun maksutavan asiakaskohtaisesti. 

Asiakas vastaa siitä, hänen käyttämänsä maksuväline on asiakkaan omaisuutta ja että hänellä on oikeudet sen käyttöön. TAFFER Oy:llä on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot.

Tilausvahvistus

Tilauksen maksamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen viipymättä sähköpostiisi. Vahvistus sisältää tiedot tilatuista tuotteista. Mikäli et saa tilausvahvistusta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus ja palauttaa tilaamansa tuotteet 14 päivän kuluessa siitä kun asiakas tai hänen määräämänsä on saanut tuotteen fyysisesti hallintaansa. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan tulee edellä mainitussa 14 päivän määräajassa ilmoittaa TAFFER Oy:lle sähköpostitse myynti@taffer.fi päätöksestään peruuttaa sopimus. Tuotteet tulee palauttaa viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. 

Asiakkaan on pidettävä tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä kunnes on päättänyt palauttaa tavaran. Jos asiakas on käyttänyt tuotetta ennen sen palautusta, vastaa hän sen arvon alentumisesta kuluttajansuojalain 6 luvun 18 §:n mukaisesti. Hygienia- tai intiimituotteilla tai muut sinetöitynä toimitetuilla tuotteilla (mukaan lukien mutta rajoittumatta alusasut) ei ole palautusoikeutta. Muut palauttamisoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukaisesti. 

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. 

Tuotevirheet, takuu ja reklamaatiot

TAFFER Oy vastaa tuotteiden tuotteiden valmistus- tai materiaalivirheistä, jotka ovat olleet tuotteessa niiden luovutushetkellä. Vetoremmeillä on lisäksi kolmen (3) kuukauden käyttötakuu. Takuuta ei ole tuotteilla, joita käytetään muualla kuin sisätiloissa tai muussa kuin yksityiskäytössä. Vaatteille tai muille tuotteille ei myönnetä erillistä takuuta. 

Asiakkaan tulee ilmoittaa virheestä (reklamaatio) kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Takuuaikana tuotteisiin tulevista virheistä tulee ilmoittaa Taffer Oy:lle takuuaikana.

Ilmoita ainakin seuraavat tiedot:

  • Tilausnumero
  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Reklamaation syy
  • Yksityiskohtainen virheen kuvaus tai valokuva virheestä

Kaikissa tapauksissa TAFFER Oy vastaa tämän sopimuksen nojalla ainoastaan valmistus- ja materiaalivirheistä, ei tuotteen normaalista kulumisesta, virheellisestä käsittelystä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvista vahingoista.

Palautusten ja reklamaatioiden palautusosoite (Suomi)

Palautettavat ja reklamaation kohteena olevat tuotteet tulee toimittaa alta ilmenevällä tavalla seuraavaan osoitteeseen:

TAFFER Oy
PL 45
40101 Jyväskylä

Postin kautta toimitettujen lähetysten palauttaminen

Voit palauttaa tilauksesi veloituksetta postin kautta, riippumatta tavasta millä sen sait. Vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on TAFFER Oy:n asiakaspalautus. Kiinnitä lähetyksen päälle meiltä saamasi Asiakaspalautus –osoitekortti tai kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 642485.

Palauttaminen Postin pakettiautomaatista

Postin pakettiautomaattiin toimitetun tuotteet voit palauttaa mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita.

Matkahuollon kautta toimitettujen lähetysten palauttaminen:

Vie palautus samaan Matkahuollon toimipisteeseen, mistä noudit paketin. Ilmoita, että haluat palauttaa tuotteen ja anna palautuskoodi 9521455.

Palautusten ja reklamaatioiden palautusosoite (Muu kuin Suomi)

Palauta lähetys samaan noutopisteeseen kuin mistä sen noudit. Tarkempia ohjeita varten ole yhteydessä info(a)taffer.fi

Omistuksenpidätys

Tuotteen omistusoikeus kuuluu TAFFER Oy:lle, kunnes asiakas on maksanut kauppahinnan ja toimituskulut kokonaisuudessaan. 

Suorituksen palauttaminen

TAFFER Oy palauttaa asiakkaalta saamansa suorituksen viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Huomioithan, että hyvitys voidaan maksaa vasta, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä tilauksessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun palautustapaan ja joka tapauksessa siten, ettei asiakkaalle aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. 

Yritysasiakkaita koskevat lisäehdot ja poikkeavat ehdot

TAFFER Oy:n ja yritysasiakkaiden välisessä kaupassa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja toissijaisesti Suomen kauppalakia.

Kaikissa tapauksissa, TAFFER Oy:n vastuu rajoittuu kauppahinnan palauttamiseen vähennettynä käyttöhyödyllä. TAFFER Oy ei vastaa tuotteen aiheuttamista tai toimituksen viivästymisestä johtuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. TAFFER Oy:n vastuu rajoittuu kaikissa tapauksissa näiden sopimusehtojen säännöksiin. 

Lisätietoa

Mikäli et löytänyt kysymykseesi vastausta sivuiltamme, vastaamme mielellämme kysymyksiisi sähköpostilla info(a)taffer.fi Voit myös ottaa meihin yhteyttä virallisilla sosiaalisen median kanavillamme (instagram @taffer.official & facebook TAFFER).

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

In English, please

You have heard about the legendary TAFFER training gear, but you can not understand a word in this website. No worries! We have a site in English for you!

Visit our global store

Valuutta

You can change the displayed currency in our store. Orders are allways placed in shop currency EUR