Ilmainen toimitus ja palautus!

Ilmainen toimitus ja palautus!

20.11.2017

Joulu 2017!

Taas se on täällä ja joulun kovimmat paketit saa tuttuun tapaan TAFFERin verkkokaupasta! Se on nimittäin sellanen fakta, että jos Pukilla ei olisi Petteriä niin sekin vetäis TAFFEReilla!

TILAUKSET EHTIVÄT JOULUKSI MIKÄLI TILAUS ON TEHTY VIIMEISTÄÄN 20.12. KLO 12 !

TAFFER Pro Vetoremmit ovat olleet jo useana vuonna jokaisen salilla kävijän toivelahja! Vetoremmeillä saa vietyä treenit aina pikkasen pidemmälle asti ja sehän sopii etenkin kun joulupöydän herkkuja lähdetään muuttamaan voimaksi! Yksi koko sopii kaikille, niin miehille kuin naisille.

Lue lisää täältä ->TAFFER PRO LIFTING GRIPS -vetoremmit

2016_marraskuu_joulu_2.jpg

Eli voisi jo sanoa että totuttuunkin tapaan tämänkin joulun kovimmat paketit saa Tafferin verkkokaupasta. Eipä sitten tarvitse kenenkään pettyä kun paketista löytyy Suomalaista käsityötä alusta loppuun!


Kaikille joululahjaksi ostetuille tuotteille pidennetty vaihto- ja palautusoikeus 12.1.2018 saakka!

Mietitkö, että olis kiva ostaa tafferia joululahjaksi mutta vähän arveluttaa, että mitähän se lahjan vastaanottaja on mieltä? Ei hätää, sillä kaikilla joululahjaksi ostetuilla tuotteilla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 12.1.2018 saakka!

Osta lahjaksi ja palauta tarvittaessa - nyt ei siis tarvitse huolehtia siitä, että tuli ostettua sika säkissä ja meni rahat hukkaan. Sen kun palautat tuotteet meille, niin me palautetaan vaihdossa takaisin joko rahat tai vaihtotuotteet. Vaihto ja palautus on helppoa: kaikki käy kätevästi Postin ja Matkahuollon avulla. Ilmoitat vain meille, mitä haluat vaihtaa/palauttaa, annat tilaustietosi ja lähetät tuotteet takaisin meille. Vaihto tai palautus ei maksa sinulle mitään, me katamme siitä aiheutuvat kulut.


Joululahjojen palautusoikeus koskee verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen on oltava ehjä ja myyntikuntoinen, käytettyjä tuotteita emme vaihda tai hyvitä ellei kyseessä ole reklamaatio. Tarkemmat ohjeet palautukseen löydät täältä.


VARMAT LAHJAVINKIT:

  1. Pro Vetoremmit 

TAFFER Pro Vetoremmit ovat olleet jo useana vuonna jokaisen salilla kävijän toivelahja! Vetoremmeillä saa vietyä treenit aina pikkasen pidemmälle asti ja sehän sopii etenkin kun joulupöydän herkkuja lähdetään muuttamaan voimaksi! Yksi koko sopii kaikille, niin miehille kuin naisille.

2. Rannetuet

Rannetuet suojaavat ranteita estäen niiden kipeytymisen kovassa harjoittelussa ja mahdollistavat näin harjoittelun jatkumisen ilman ranne-ongelmia. Normaaleja rannetukia leveämpi (10cm) malli antaa laajan tuen ranteelle myös ilman maksimikireyttä! Yksi koko miehille ja naisille.

3. Treenivaatteet

Taffer-treenivaatteet ovat saaneet paljon kehuja materiaalivalintojen sekä erityisesti pohjoismaalaisille sopivien leikkausten ansiosta! Etkö tiedä mikä koko sopii lahjaksi? Siinä tapauksessa hyvä ja varmasti sopiva vaihtoehto on meidän puuvillapipo! Worker-malli on edennyt jo 4. versioon ja klassikkomalli on ja pysyy suosikkina. Isona lisänä sanottakoon myös että KAIKKI vaatteet ovat valmistettu Suomessa kotimaisista materiaaleista. Tällä saat joululahjoja jaettassa varmasti ekstra-pisteet itsellesi läheisiltä. ;)


Hyvää joulun odotusta, toverit! <3

-Otto & Ira-


2016_marraskuu_joulu-2.jpg


Näytä kaikki uutiset