Ilmainen toimitus ja palautus!

Ilmainen toimitus ja palautus!

23.11.2017

BLACK FRIDAY


ei tänäkään vuonna


Onpas mahtava että saatiin Sinun huomio! Seuraavaksi luvassa ajatusten herättelyä!

Jos Black Fridaynä myydään tuotteita puoleen hintaan, tarkoittaako se siis silloin sitä, että 364 päivää ne tuotteet on +50% ylihintaisia? :o

Me halutaan myydä parasta mahdollista laatua parhaaseen mahdolliseen hintaan vuoden jokaisena päivänä. Tänään, huomenna ja ensi viikolla. Ei yhtenä päivänä suurin alennuksin. 

Me ollaan pieni suomalainen käsityöläisyritys. Me ei olla miljardien dollarien monikansallinen yritys. Me tehdään pientä ja uniikkia käsityötä rakkaudesta lajiin. Materiaalit, mitä me tuotteiden valmistuksessa käytetään, on nekin valmistettu laatu ja kestävyys edellä. Jopa vaatteidemme kankaat valmistetaan Orivedellä!

Meidän toiminta ei kestä -50% alennusmyyntejä. Se vie meiltä ja meidän ompelijoilta palkan. Jos me siis haluttaisiin olla mukana Black Fridayssa, pitäisi meidän ensin kysyä meidän ompelijoilta, tekiskö nekin työnsä puoleen hintaan.

Me ei myöskään haluta tukea kertakäyttökulttuuria, johon maailma on joka päivä entistä enemmän menossa. Kun perustimme TAFFERin, oli kantava ajatus tehdä paremmin, kestävämmin, ekologisemmin. Tavalla, joka mahdollistaisi kestävät tuotteet ja rasittaisi maapalloa vähän vähemmän. Nimen mukaisesti, olla vahvempia.

Anteeksi te, jotka pyysitte meiltä Black Friday -alennuksia. Niitä ei tänäkään vuonna ole. Kiitos taas teille, jotka sen ymmärrätte.

Meillä on missio - tehdä eettisiä ja ekologisesti valmistettuja tuotteita, laadukkaista materiaaleista läheltä lähelle. Ne on meidän periaatteet.

Se päivä kun aletaan tinkiä laadusta, on se päivä kun on parempi lopettaa kokonaan.

Ps. 1.12.2017 vietetään valtakunnallista “Osta Työtä Suomeen” -päivää. Tässä päivässä olemme mukana ja toivomme että myös sä olet mukana! :) Ja vaikka et ostaisi meiltä, osta jotain Suomessa tehtyä. Pidetään toisistamme huolta. <3

- TOUGHER X STRONGER -

Otto & Ira

#taffer #vahvempi #suomessatehty

Näytä kaikki uutiset