Ilmainen toimitus ja palautus!

Ilmainen toimitus ja palautus!

15.12.2017

Ilmaiset toimitukset 16.-17.12. !

Taas se on täällä ja joulun kovimmat paketit saa tuttuun tapaan TAFFERin verkkokaupasta! Se on nimittäin sellanen fakta, että jos Pukilla ei olisi Petteriä niin sekin vetäis rekeä TAFFEReilla!

ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN KOKO VIIKONLOPUN AJAN 16.-17.12.!

Viikonlopun 30 ensimmäistä tilausta saavat myös NOCCO BCAA-juoman kaupanpäälle pakettiin mukaan! (huom. useita eri makuja)


VARMAT LAHJAVINKIT:

  1. Pro Vetoremmit 

TAFFER Pro Vetoremmit ovat olleet jo useana vuonna jokaisen salilla kävijän toivelahja! Vetoremmeillä saa vietyä treenit aina pikkasen pidemmälle asti ja sehän sopii etenkin kun joulupöydän herkkuja lähdetään muuttamaan voimaksi! Yksi koko sopii kaikille, niin miehille kuin naisille.


2. Rannetuet

Rannetuet suojaavat ranteita estäen niiden kipeytymisen kovassa harjoittelussa ja mahdollistavat näin harjoittelun jatkumisen ilman ranne-ongelmia. Normaaleja rannetukia leveämpi (10cm) malli antaa laajan tuen ranteelle myös ilman maksimikireyttä! Yksi koko miehille ja naisille.


3. Treenivaatteet

Taffer-treenivaatteet ovat saaneet paljon kehuja materiaalivalintojen sekä erityisesti pohjoismaalaisille sopivien leikkausten ansiosta! Etkö tiedä mikä koko sopii lahjaksi? Siinä tapauksessa hyvä ja varmasti sopiva vaihtoehto on meidän puuvillapipo! Worker-malli on edennyt jo 4. versioon ja klassikkomalli on ja pysyy suosikkina. Isona lisänä sanottakoon myös että KAIKKI vaatteet ovat valmistettu Suomessa kotimaisista materiaaleista. Tällä saat joululahjoja jaettassa varmasti ekstra-pisteet itsellesi läheisiltä. ;)Tilaa nyt niin kerkeää varmasti pukin konttiin! Tafferin tontut ahkeroi täyttä päätä verstaalla ja koitetaan saada tuotteet riittämään, eli mitä nopeammin tilaat sitä varmemmin tuotteita on jäljellä! Tilaathan kuitenkin sen verran hyvissä ajoin, että Matkahuolto ja Posti ehtivät paketit toimittaa, viimeistään siis 19.12.2017!

Kaikille joululahjaksi ostetuille tuotteille pidennetty vaihto- ja palautusoikeus 12.1.2018 saakka.

Hyvää joulua!

-Otto & Ira-


Näytä kaikki uutiset