Ilmainen toimitus ja palautus!

Ilmainen toimitus ja palautus!

15.8.2016

Asiaa yhteistyöstä!

Saamme paljon ehdotuksia yhteistyöstä ja sen vuoksi haluamme kertoa tarkemmin, millaisia yhteistyökuviomme pääasiassa ovat! Jos siis olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, suosittelemme lukemaan tämän tekstin.

TAFFER koostuu ihmisistä, joihin sopii kuvaus ”vahvempi ja kestävämpi”. Meidän porukkaan kuuluu eri urheilulajien edustajia, niin kilpa-tason urheilijoita kuin ihan harrastelijoitakin. Me arvostetaan eniten sitä, että tehdään sitä omaa juttua, asenteella. Oli se sitten mitä tahansa. Vähän niinkuin mekin tehdään tätä omaa juttuamme täysillä, tinkimättä mistään.

Parhaat yhteistyöehdotukset meidän näkökulmasta ovat mahdollisimman valmiita ideoita. Kuten alussa mainitsimme, saamme paljon yhteistyöehdotuksia, eikä meillä riitä aika olla mukana kaikessa. Tämän vuoksi lähdemme helpommin mukaan jo valmiisiin tai edes puoli-valmiisiin ideoihin. Jos taas olet pelkästään ilmaisen tavaran perässä, niin niihin viesteihin emme valitettavasti juurikaan reagoi.

Ennen kuin laitat meille viestiä, tutustuthan hieman meihin. Instagram, Facebook ja Youtube kertovat, millainen yritys olemme ja millaista yhteistyötä teemme. Toki me olemme avoimia myös uusille ideoille ja niitä saa meille rohkeasti myös ehdottaa!

Se mitä me yhteistyöltä haemme, on näkyvyys sekä tuotteille että brändille. Koska olemme pääasiassa verkkokauppa, on meille somenäkyvyys niin sanottua perinteistä näkyvyyttä tärkeämpää.

Somenäkyvyydellä emme tarkoita, että Sinulla olisi oltava kymmeniä tuhansia seuraajia ollaksesi tarpeeksi näkyvä. Me arvotamme sisällön ja laadun etusijalle. Urheilullinen sisältö on erittäin vahva plussa, sillä olemmehan urheiluyritys. Lisäksi meistä on mukavaa tehdä pidempiaikaista yhteistyötä. Vanhimmat yhteistyömme ovat olleet osa matkaamme ihan alkutaipaleelta saakka. Jos siis olet vailla ilmaisia vetoremmejä yhtä Instagram- kuvaa vastaan, emme valitettavasti ole kiinnostuneita.

Meille on tärkeää, että yhteistyötä tehdään hyvässä hengessä. Me emme koskaan lähetä euron tuotenäytteitä jota vastaan on tehtävä vähintään viisi blogipostausta, 25 instagram- päivitystä ja Youtube-video. Meistä reilu peli kuuluu myös yhteistyöhön. Tästä syystä myöskin jokainen yhteistyö on yksilöllinen ja se rakennetaan sellaiseksi, että sen tekeminen on kivaa kaikille.

TAFFER mediana tavoittaa viikottain suuren määrän ihmisiä. Käytämme aktiivisesti Facebookia, Instagramia, Youtubea sekä Snapchatia. Myös me pystymme tarjoamaan näkyvyyttä. Teemme yhteistyötä mm. valmentajien kanssa.

Kun lähestyt meitä yhteistyöhön liittyen, kerrothan meille mahdollisimman tarkasti millaista yhteistyötä haluaisit tehdä. Kerrothan ainakin seuraavat tiedot:

  • Miksi yhteistyötä juuri meidän kanssa?
  • Urheilutausta / muu urheiluun liittyvä informaatio
  • Kilpailetko jossain lajissa?
  • Aktiivisessa käytössä olevat somekanavat
  • Millaista sisältöä pääasiassa tuotat ja kenelle?
  • Voitko tuoda yritystämme esille muualla kuin somessa? Jos kyllä, niin missä?
  • Teetkö yhteistyötä muiden yritysten kanssa? Asettaako nykyiset yhteistyösopimukset rajoitteita?
  • Mikäli olet jo aiemmin tehnyt yhteistyötä, voit kertoa niistä

Jos seuraat meitä, keksit varmasti mikä on paras keino saada meihin yhteyttä. Tyyli on vapaa. ;)

Näytä kaikki uutiset