Ilmainen toimitus!

Ilmainen toimitus!

18.4.2018

Make your mark-mallisto!


Halusimme kokeilla rajojamme. Mikä on mahdollista jos laitamme kaiken peliin ja voitamme kaikki eteen tulevat haasteet. Kuinka paljon saadaan irti kahden hengen firmasta? Mikä on mahdollista jos otetaan kaikki irti niistä resursseista, mitä on käytössä.

Sillä siitähän kaikessa on kyse, tehdä kaikkensa sillä, mitä juuri sinulla on. 

Halusimme valmistaa Suomessa laadukkaita, tyylikkäitä ja ekologisia vaatteita kilpailukykyiseen hintaan. Onko se muka mahdollista?

Malliston suunnittelu, valmistus sekä siihen liittyvät toimenpiteet kuten tuotekuvaukset ja verkkokaupan uudistus, on ollut todellinen testi meille. Olemme venyttäneet voimavarojamme sekä osaamistamme aivan uudelle tasolle. ”Jos et osaa, opettele”-viisaus toimii aina.  

Olemme tehneet 4 vuotta työtä tutustuen eri materiaaleihin ja työtapoihin päästäksemme tähän hetkeen. Hetkeen, johon viimeiset kuukaudet olemme työstäneet uutta mallistoa. Voisi kuvitella sen olleen pitkä aika, mutta se on pieni aika kun katsoo mitä olemme saaneet aikaan. 

Mukanamme on ollut myös paljon huippuosaajia, ompelijoita sekä materiaalivalmistajia ja muita yhteistyökumppaneita.

Lukuisia epäonnistumisia on mahtunut mukaan ennen onnistumisia. Lukuisia työpäiviä, jotka alkavat ja loppuvat samalla kellonlyömällä. Mutta jos joku on varmaa, niin paras näkymä tulee rankimman nousun jälkeen. Varsinkin kun olet tehnyt juuri niinkuin haluat. 

Omalla tavalla, omilla ehdoilla. Make your mark.


  • Vaatteet valmistetaan tilauksesta juuri sinulle ja toimitusaika on noin 2 viikkoa
  • Kaikki vaatteet ommellaan pienissä suomalaisissa ompelimoissa
  • Vaatekankaat valmistetaan Keski-Suomessa ja ne ovat valmistettu ilman haitallisia kemikaaleja.
  •  Ekologisuus-sivulta voit tutustua toimintaan tarkemmin

Tutustu linkeistä mallistoon!

Miesten streetwear-mallisto

Naisten streetwear-mallisto


Näytä kaikki uutiset