Ilmainen toimitus ja palautus!

Ilmainen toimitus ja palautus!

21.11.2018

JOULU 2018

Joulu on perinteisesti kiireisintä aikaa myös TAFFER-pajalla ja helpottaaksemme kiirettä ja turhaa stressiä jouluostosten kanssa laadimme tämän sivun, josta löydät tiivistetysti kaiken oleellisen joulusta!

VIIMEISET PÄIVÄT TILATA LAHJAT JOULUKSI

Tilaamalla joululahjat ajoissa varmistat, että ne ehtivät perille ennen jouluaattoa! Olemme varmistaneet että kuljetukset pelaavat myös vuoden vilkkaimpana kuukautena ja jotta paketit varmasti ehtivät kuusen alle laitathan ylös seuraavat tärkeät päivämäärät:


Posti – tilaa viimeistään tiistaina 18.12.2018!
Matkahuolto – tilaa viimeistään perjantaina 21.12.2018!

Käytämme toimituksiin Postin ja Matkahuollon pakettipalveluja, jotka kattavat koko Suomen. Sekä Posti että Matkahuolto tekevät kaikkensa, jotta joulun paketit ehtivät ajoissa kuusen alle. Ja jos eivät luvatuissa aikatauluissa ehdi, niin sitten TAFFER kuljettaa ne henkilökohtaisesti ovellesi! ;)

Matkahuollon toimitustavalla tilattava viimeistään perjantaina 21.12.2018. Postin toimitustavalla tilatut paketit ehtivät varmasti jouluksi kun tilaat viimeistään tiistaina 18.12.2018.

Mikäli tilaus tehdään kyseisten päivämäärien jälkeen, emme voi enää taata että tilaus toimitetaan perille ennen joulun pyhiä.

TOIMITUSAJAT VOIVAT VENYÄ

Mitä lähemmäksi joulua mennään, sitä enemmän paketteja liikkuu verkkokaupoista ympäri Suomen. Käytännössä tämä tarkoittaa että myös meidän toimitusajat voivat poiketa normaalista 1-3 arkipäivän toimitusajasta. Joulun aikaan toimitusaikamme on noin 2-5 arkipäivää. Saat aina tilauksen yhteydessä seurantakoodin, jolla voit seurata reaaliaikaisesti pakettisi etenemistä. Lisäksi voit olla aina meihin yhteydessä ja kerromme sinulle, milloin pakettisi saapuu perille.

PIDENNETTY VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Mikään ei ole niin kurjaa kuin saada lahjaksi jotain, jota ei edes tarvitse. Meillä tätä ongelmaa harvemmin edes on, mutta siitäkin huolimatta olemme pidentäneet vaihto- ja palautusoikeutta joulusesongin ajaksi.

Joululahjaksi ostetuilla tuotteilla on pidennetty vaihto- ja palautusoikeus aina perjantaihin 11.1.2019 saakka ja se koskee kaikkia verkkokaupassa myytäviä tuotteita. Vaihto- ja palautusoikeus koskee käyttämättömiä ja ehjiä tuotteita.

Vaatteet, pipot ja treenilaukut

Tuliko valittua väärä koko paidassa tai väärän värinen treenilaukku? Myös vaatteilla, pipoilla ja treenilaukuilla on normaali palautusoikeus. Tuotteen vaihto toiseen (esimerkiksi erikokoiseen paitaan) on mahdollista, mikäli tuotetta on jäljellä. Koska näitä kyseisiä tuotteita (vaatteet, pipot, treenilaukut) valmistetaan vain pieniä eriä kerrallaan on hyvin todennäköistä, että esimerkiksi vaihto toiseen kokoon ei ole mahdollista. Tällöin vaihtoehtona on tuotteen palautus. Vaihto ja palautus ovat sinulle maksuttomia.

TILAAMALLA AJOISSA EHDIT

Joulu on meille kova sesonki ja joka vuosi varaudumme siihen valmistamalla tuotteita enemmän. Kuitenkin usein käy niin, että ennen joulun pyhiä osa tuotteista loppuu ja näin ollen osa lahjoista voi jäädä saamatta. Mitä aiemmin siis tilaat, sitä varmemmin joulun varmat suosikkilahjat ovat saatavilla!

KATTAVA VALIKOIMA MAKSUTAPOJA

Verkkokaupassamme on kattava valikoima erilaisia maksutapoja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voit maksaa ostokset esimerkiksi verkkopankissa, luottokortilla, laskulla, Paypalilla tai vaikka MobilePaylla. Maksaminen on turvallista ja maksunvälittäjänä käytämme ainoastaan tunnettuja ja turvallisia yrityksiä. Mikäli maksamiseen liittyen tulee kysyttävää, olemme aina apunasi!

LAHJAT VALMIIKSI PAKATTUINA

Helpota joulushoppailua ja tilaa lahjat valmiiksi paketoituina! TAFFER-tontut paketoivat lahjaksi ostetut tuotteet puolestasi valmiiksi - mikäli siis haluat lahjat paketoituina, laita lisätoive tilauksen yhteydessä löytyvään “Lisätiedot” -kohtaan. Lisäämme pyynnöstä myös henkilökohtaisia tervehdyksiä paketteihin!

LISÄKYSYMYKSIÄ?

Jäikö jokin tärkeä tieto puuttumaan? Laita meille viestiä! Vastaamme sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella, Facebookissa sekä Instagramissa!

Hyvää ja Rauhallista joulunaikaa toivottaen,

TAFFERin väkiNäytä kaikki uutiset