Ilmainen toimitus ja palautus!

Ilmainen toimitus ja palautus!

23.11.2018

Black Friday

Tänäkään vuonna emme tule ottamaan osaa Black Friday - päivään, koska emme usko yhden päivän “osta kaikkea halvalla” - ajattelumaailmaan.

Jatkamme omaa juttuamme valmistamalla kestäviä tuotteita, pitämällä tuotevalikoiman pienenä ja keskittymällä tekemään kaikesta pitkäikäistä samalla ympäristöä kunnioittaen. Me halutaan tarjota parasta laatua parhaaseen hintaan 365 päivää vuodessa.

Edelleen tänä päivänä olemme 100% kotimainen yritys ja kaikki meidän tuotteet valmistetaan Suomessa. Jokaisen paidan, vetoremmin, rannetuen ja treenikassin on ommellut paikallinen ompelija. Ollaan valittu tämä tie, koska uskotaan laatuun ennen määrää. Keskitymme tekemään parhaan siitä, mitä teemme.

Jos haluaisimme järjestää -50% alennuskampanjoita, meidän pitäisi joko siirtää tuotanto pois Suomesta tai kysyä ompelijoilta, tekisivätkö he työnsä puoleen hintaan. Ja se on jotain, mitä emme halua tehdä. Sillä se päivä kun aletaan tinkiä laadusta on päivä, kun on parempi lopettaa kokonaan.

Rakkaudesta lajiin, niin kuin meillä on tapana sanoa. Jatkamme missiota kohti vahvempaa huomista. Kiitos, että olet matkassamme mukana.

ps. 7.12.2018 vietetään kansallista “Osta Työtä Suomeen”- päivää. Tee silloin pieni hyvä teko ja osta jotain suomessa tehtyä. Jos et meiltä, niin joltain toiselta suomalaiselta yritykseltä. Pienillä teoilla on monesti isompi merkitys kuin uskoisitkaan.

Näytä kaikki uutiset