Ilmainen toimitus ja palautus!

Ilmainen toimitus ja palautus!

12.12.2018

Mitä tarkoittaa ”Vahvempi”?

Monesti mielletään että meidän hokema lause ”Vahvempi & Kestävämpi” edustaa pelkästään fyysistä vahvuutta.

Urheilijat ja heidän fyysiset ominaisuudet ovat urheilualan firmalla näkyvästi mukana toiminnassa. Fyysisyys on aikojen alusta kiehtonut ihmisiä, kuka pystyy tekemään mitäkin ja kuka on se haastaja, joka laittaa vieläkin paremmaksi? Mekin nostamme hienoja suorituksia esille, mutta miten niihin onkaan päästy?

Joku nostaa 300kg maasta, se on silloin todellakin vahva. Mutta kukaan ei nosta sitä määrää ilman vuosien treeniä. Miten se pitkä ja raastava vuosien treeni onkaan onnistunut? Ne taistelut käydään aina pään sisällä.


Joka päivä enemmän ja enemmän mulle itelle sana ”vahvempi” merkitsee henkistä vahvuutta. Alusta asti se on ollut tafferin toiminnassa tärkeä, toimintaa ohjaava kulmakivi, nykyään sen merkitys on vain kasvanut entisestään. Mulle itelle tärkeimpänä on aina ollu miten me toimitaan, millaisia ihmisiä me ollaan ja ketä meidän taffer-perheeseen kuuluu. Pelkkä fyysinen vahvuus ei siihen riitä.

Ulospäin näkyvin meidän arvoista on varmaankin kotimaisuus, mutta sekin on meille itsellemme lisäarvo. Pelkkä kotimaisuus kun ei takaa tuotteiden laatua, tai että meidän kanssa työskentelevillä ihmisillä on töissään kivaa ja että heitä kohdellaan hyvin.

Perusarvoja; ei valehdella, syrjitä, kiusata, vaan mielummin autetaan muita ja tehdään yhdessä. Rakennetaan ensin kestävä perusta meidän tornille, huudellaan vasta sitten sieltä mitä me ollaan täällä tekemässä.

Asiat pitää tehdä oikein ja kunnolla, hyvällä fiiliksellä. Kivaa pitää olla, aina! Nämä on ne jutut mitkä meitä ohjaa eteenpäin. Miten näihin päästään, tuovat sitten samalla paljon muitakin hienoja asioita, joista meidät tunnetaan ja joista me olemme todella ylpeitä. Se ei oikomalla onnistu. Töitä on tehtävä enemmän, paremmin. Sieltä syntyy laadukas lopputulos. 

Taival tähän pisteeseen on ollut pitkä ja opettavainen. Samat arvot ovat myös pysyneet mukana ja päivä kerrallaan vahvistuneet vieläkin suurempaan rooliin meidän arkisessa tekemisessä. Jokainen vastoinkäyminen ja pettymys eri asioissa on opettanut arvostamaan ja vaalimaan meille tärkeitä asioita. Arvostamaan niitä valintoja ja kaikkea sitä hyvää, mitä ollaan jo saatu aikaan. Asioita, joista emme voi tinkiä.

Mutta mikä saa jatkamaan huonoina hetkinä? Mistä löytyy se mielentila, jossa on toivoa noususta? Miten olla vahvempi kuin eteen pinoutuvat uudet haasteet? 

Näiden kysymysten kanssa painitaan toistuvasti ja joka kerta vastaus on sama -ainakin me voidaan valita olla vahvempia, kuin mitä aluksi uskoimme itsestämme.

Se on tärkeintä. 


Henkisesti ja fyysisesti vahvempi - TAFFER


-Otto-
Perustaja & Tuotesuunnittelija

Näytä kaikki uutiset