Ilmainen toimitus ja palautus!

Ilmainen toimitus ja palautus!

24.5.2019

Lappi kutsuu 25.5. - 1.6!

Me ollaan Lapissa 25.5. - 1.6.2019! Tämä tarkoittaa sitä, että kyseisellä aikavälillä tilatut tuotteet toimitetaan poikkeuksellisesti vasta 3.6.2019.

Verkkokauppa on auki normaalisti 24/7 ja pahimman hädän yllättäessä saat myös meihin tuona aikana yhteyden, ainoa poikkeus siis on, että normaalin 1-2 arkipäivän toimitusajan sijaan joudut mahdollisesti odottamaan tilauksen saapumista muutaman ylimääräisen päivän.

Viisi vuotta täynnä, kuudes menossa ja ajateltiin, että nyt uskalletaan olla näinkin hurjia ja olla rehellisesti viikko pois toimistolta! Vaan ihan ei pelkkää lomailua luvassa ole, sillä mukaamme Lappiin matkaa muutama uutuustuote. Koska mikä olisikaan parempi testiympäristö kuin pohjoisen karut vuoristot ja hyytävä meri-ilmasto? Sama pätee myös loppuvuoden suunnitelmien laatimiseen, TAFFERia ei viedä eteenpäin etelän rantalomilta ;)

Mikäli Sinulle kuitenkin iskee jokin pulma tilauksen tai muun suhteen, olemme tavoitettavissa! Nopeimmin yhteyden saat kun laitat meille viestiä joko Instagramin tai Facebookin kautta. Myös sähköpostit luemme, joskin pienellä viiveellä.

Eli vaikka reissussa ollaan niin pyrimme pitämään huolta kaikista tovereista mahdollisimman hyvin!

Kiitos ymmärryksestä ja toivottavasti maltat odottaa hetken ja laittaa tilauksen sisään odottamaan paluutamme takaisin TAFFER Luolan hämärään!

-Otto & Ira-

ps. Alla lyhyt video viime vuoden reissulta, maisemat ovat mielettömät!

Näytä kaikki uutiset