Ilmainen toimitus ja palautus!

Ilmainen toimitus ja palautus!

15.6.2019

UUSIA TUOTTEITA JA VALMISTAJIA

Vuosi 2019 lähenee puoliväliä ja on aika tehdä tilannekatsaus, missä mennään!

Kokonaisuudessaan vuosi on lähtenyt käyntiin hyvin ja yli odotusten. Olemme iloisia voidessamme todeta, kuntosaliharjoittelu on edelleen suosittu liikuntamuoto ja yhä useammat ovat ymmärtäneet lihaskuntoharjoittelun merkityksen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Tämä jos mikä, toverit hyvät, lämmittää meidän mieltä!

Parin vaikeamman vuoden jälkeen on siis ihan kiva fiilis tehdä näitä hommia edelleen! Yrittäjyyteen kuuluu myös se, että aina ei ole helppoa ja meille vuodet 2017 & 2018 olivatkin juuri ne vuodet, jotka omaa jaksamistamme sekä uskoa koettelivat. Ehkä kliseinen sanonta, “nothing worth having comes easy”, pitänee tässäkin tapauksessa paikkansa - jos matkaan ei olisi mahtunut muutamaa töyssyä, ei matkanteko juuri nyt tuntuisi niin hyvältä!

Homman kasvaessa on ollut luonnollista pohtia myös sitä, mikä on suunta johon TAFFERia viedään - onko TAFFER tunnettu pelkästään vetoremmeistään vai voidaanko olla enemmän?

Suurin haaste mihin törmäämme, on valmistuspuolella. Varusteiden kanssa hommat toimii ja voimme häpeilemättä sanoa, Suomessa tehdään maailman parhaita vetoremmejä! Kuitenkin monien muiden tuotteiden, kuten vaikkapa lippisten, tekeminen Suomessa on jos ei ihan mahdottomuus niin hyvin lähellä sitä.

Tämän takia olemme päättäneet laajentaa tuotteiden valmistusta ulkomaille silloin, kun emme löydä kyseiselle tuotteelle sopivaa tekijää Suomesta. Uusien valmistajien mukaan ottaminen mahdollistaa meitä laajentamaan tuotevalikoimaamme.

Moni asiakkaamme ja matkaamme seurannut on ollut erityisen innoissaan siitä, että olemme suomalainen yritys joka valmistaa tuotteet Suomessa. Siksi ymmärrämme, että muutokset joita teemme, voivat ottaa jotakuta päähän. Voi jopa tulla tunne, että petämme lupauksemme. Kuitenkin edelleen valtaosa TAFFER tuotteista valmistetaan ja tullaan valmistamaan Suomessa.

Vetoremmit, rannetuet, olympiaremmit, sailor bagit, treenilaukut, treenipaidat, merinohuivit, merinopipot ja hupparit valmistetaan kaikki edelleen Suomessa. Näissä homma toimii ja laatu on priimaa, joten tyhmää olisi tehdä muutoksia näiden kanssa.

Muutos koskee ainoastaan tuotteita, joiden valmistaminen ei Suomessa ole mahdollista esimerkiksi rajallisen laitekannan vuoksi, kuten esimerkiksi lippikset ja juomapullot. Näitä kumpaakin yritimme valmistaa Suomessa yli 3 vuoden ajan tuloksetta.

Koska olemme näkyvästi hyödyntäneet mainonnassamme kotimaisen valmistuksen sanomaa, on mielestämme reilua viestiä avoimesti myös näin päin. Esimerkiksi lippisten valmistuksessa käytämme tänä vuonna Italialaista yhteistyökumppania, jolla on yli 20 vuoden kokemus päähineistä. Kun päädymme tuotteeseen jonka tuotantoketju on muiden kuin meidän käsissä haluamme valita toimijoita, joilla on pitkä kokemus ja ymmärrys vastuusta myös ympäristön suhteen. Lippikset valmistetaan yhteistyökumppanimme toimesta Kiinassa ja brodeerataan meidän toimesta Kangasalalla.

Kyse on ennen kaikkea siitä, miten me yrityksenä haluamme toimia ja mitkä ovat ne arvot, joita TAFFER edustaa. Vaikka muutoksia tulee niin samat periaatteet on ja pysyy: tehdään maailmasta vahvempi yksi tuote kerrallaan.

Kaikki TAFFERin alla olevat tuotteet edustavat jatkossakin sitä, mistä homma aikanaan alkoi: laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, jotka kestävät aikaa ja kulumaa. Sellaisia, jotka parhaan kykynsä mukaan ottavat huomioon niin ympäristön kuin tekijätkin. Tuotteita, jotka pystyvät seisomaan sanojen vahvempi ja kestävämpi takana.

Kiitos, kun luit tämän. Mikäli asia herätti ajatuksia ja haluat niitä meille jakaa, kuulemme niistä mielellämme.

Samalla tämä viesti on vapaamuotoinen ilmoitus kaikille valmistajille: jos sulla on keinot ja välineet, meillä on ideat! Ota yhteyttä niin toteutetaan ne yhdessä!

VAHVEMPI X KESTÄVÄMPI

-Otto & Ira-

Näytä kaikki uutiset