Ilmainen toimitus ja palautus!

Ilmainen toimitus ja palautus!

10.11.2019

Matkahuolto hoitaa!
Heippa toverit!


Ei varmaan ole keltään jäänyt huomaamatta Postin lakko. Tämä tietysti on aiheuttanut hämmennystä, uskaltaako tilata kun ei tiedä milloin on paketti perillä. Tottahan se on, viiveitä varmasti näkyy sekä Postin että myös muiden toimijoiden toimituksissa.


MUTTA ei hätää, tilaat Matkahuollon kuljetuksella niin homman pitäisi toimia lähes normaaliin tapaan! Elikkäs sama tuttu 1-3 arkipäivää ja paketti perillä, ILMAISESTI! Matkahuollon kattava toimipisteverkosto löytyy jokaisesta kaupungista ja lähes jokaisesta lähikaupasta. Sekä niitä tosi käteviä automaattilokeroita! Hommahan toimii kuten Postilla, kun paketti on noudettavissa tulee siitä sinulle viestiä. Helppoa ja toimivaa!

Ei siis kannata pelätä nyt eikä myöhemminkään ehtiikö joulun kovimmat paketit perille. Kyllä nimittäin ehtii kun ajoissa laittaa tilausta sisään!

MATKAHUOLTO <3

PÄIVITYS 12.11. Postin lakon takia jotkut Matkahuollon pakettiautomaatit ovat hieman ruuhkautuneet, jonka takia Matkahuolto voi siirtää paketin noudettavaksi johonkin toiseen automaattiin tai noutopisteeseen. Noutopaikasta on aina tarkempi tieto saapumisilmoituksen mukana. Antakaamme hieman ymmärrystä tässä poikkeustilanteessa myös Matkahuollon puoleen, siellä varmasti tehdään kaikki mahdollinen juuri sinunkin tilauksen suhteen!

Näytä kaikki uutiset